Assegura que no ha servit per avançar "en res"

ICV critica que la reunió entre Mas i Rajoy es faci ´d´esquenes i d´amagat´

Laia Ortiz denuncia que "o el portaveu no estava assabentat de la reunió entre els dos presidents o va mentir a la roda de premsa"

27.03.2013 | 20:58

La vicepresidenta i portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha criticat avui el format de la reunió entre el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el president de la Generalitat, Artur Mas. "Si aquesta reunió es fa en clau d'avançar, no entenem que es faci d'esquenes i d'amagat i que hagin parlat de com es gestiona la misèria en comptes del principal problema de Catalunya, que és l'atur", ha dit Ortiz que també ha advertit que, en relació a la convocatòria d'una consulta, "per fer-ho bé s'ha de pilotar des de Catalunya, des del Parlament i no en una reunió improvisada i secreta".

Ortiz ha posat de relleu que el que ha transcendit de la reunió ja es coneixia i, en aquest sentit, no s'ha avançat "en res". "La major part del que ha transcendit en el mitjans de comunicació sobre els objectius de dèficit ja ho va dir el ministre Montoro i la resta, el no a la consulta, ja ho sabíem", ha dit la portaveu ecosocialista que també ha demanat el perquè el portaveu del Govern i conseller de la presidència, Francesc Homs, va negar l'existència d'aquesta reunió aquest dimarts en la roda de premsa del Consell Executiu. "O el portaveu no estava assabentat de la reunió entre els dos presidents o va mentir a la roda de premsa", ha denunciat Ortiz.

Enllaços recomanats: Premis cinema