El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha reclamat al president de CDC i de la Generalitat, Artur Mas, que obligui Oriol Pujol a dimitir "de veritat" i a deixar l'acta de diputat. Millo ha recordat que el mateix secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, va dir que ell dimitiria si fos imputat, i ha reclamat que aconselli això mateix a Pujol. "Que dimitís, però de veritat. No una dimissió a mitges, no un simulacre de dimissió, no un fer veure que es dimiteix però no es dimiteix. La delegació de funcions és una altra cosa. Quan un manté l'autoritat pot delegar, quan la perd no pot delegar", ha argumentat Millo, que ha constatat que CiU és "l'epicentre de la corrupció" a Catalunya.

En roda de premsa, Millo ha remarcat que Catalunya viu un moment difícil i "excepcional" i els ciutadans esperen dels polítics "comportaments exemplars". Al seu parer, CDC ha perdut de moment una oportunitat per donar un missatge a la ciutadania, perquè la delegació de funcions que ha fet Pujol, al seu parer, no és suficient. "Aquí no hi ha cap renúncia", s'ha queixat Millo, que s'ha preguntat què hagués passat si qui estigués imputat fos el número dos del PPC.

El popular ha preguntat per què Artur Mas està permetent això, i li ha demanat que reflexioni i obligui Pujol a dimitir, tenint en compte que hi ha una reunió del comitè executiu nacional de CDC aquest vespre. "Si no es procedeix d'aquesta manera, el que s'estarà fent és prendre-li el pèl als catalans, serà una burla", ha avisat.

També ha recordat que CDC té la seva seu com a aval pel cas Palau de la Música, el que li ha permès assegurar que la guerra bruta de la qual parla Oriol Pujol es diu corrupció, i que la "corrupció té un epicentre a Catalunya, que és CiU".