La mesa del Parlament ha acceptat el matí d'aquest dimarts la renúncia a l'escó del diputat de CiU Lluís Recoder. L'exconseller de Territori i Sostenibilitat del primer govern d'Artur Mas va renunciar a l'escó dijous passat, després de ser diputat de la VI, VII, IX i X legislatures. El substituirà la número 29 de la llista de CiU, Àngels Ponsa, que ja va ser diputada la legislatura passada. El ja exdiputat, que era el número 8 de la llista electoral de CiU, ha deixat l'escó per tornar a l'activitat professional. A l'escrit de la renúncia adreçat a la mesa ha expressat "l'honor que ha representat ser membre d'aquesta cambra".

A més de diputat i conseller, Recoder ha estat alcalde de Sant Cugat del Vallés (1999-2010) i diputat al Congrés espanyol (1986-1999).

Aquesta X legislatura, Recoder ha estat el president de la comissió de la comissió de control de l'actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i portaveu del grup de CiU a la comissió de cultura i llengua. A més, formava part de les comissions de justícia i drets humans, ensenyament i universitats, i acció exterior, Unió Europea i cooperació.