El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha considerat aquest dilluns que "no és admissible que si a CDC no volen a Martorell, els catalans hagin de suportar-lo com a alt càrrec del Govern". Millo ha fet aquesta valoració després que s'hagi sabut que Xavier Martorell dimitirà demà com a president de CDC de Sant Cugat però no com a director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat. En aquest sentit, el portaveu del PPC ha considerat "escandalós" aquest fet i ha exigit al president de la Generalitat, Artur Mas, que "cessi a Martorell del seu càrrec al Govern de manera immediata".

Per a Enric Millo, Martorell "ha de saber moltes coses difícils d'explicar però el president de la Generalitat no pot donar-li cobertura amb les informacions que han transcendit". "Artur Mas no dóna cap exemple de l'ètica que és indispensable en la política i tant el conseller de justícia, Germà Gordó, com el mateix president es fan coresponsables de tot el que es descobreixi sobre Martorell en el curs de la investigació judicial", ha afegit.

En aquest sentit, ha insistit que "les últimes informacions publicades demostren la relació de Martorell amb Método 3 i com s'ha espiat jugadors, directius i empleats del Barça i també com s'ha investigat a polítics per ordre seva". "I, al marge d'aquestes informacions, el que sí està clar és que Martorell és un polític que menteix, ja que ha quedat demostrat que ho va fer quan va negar tenir cap vincle amb l'empresa Método 3", ha conclòs.