El jutge Ramon González, que investiga el cas Mercuri, va interrogar ahir l'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos per la justificació d'una vintena de dinars carregats a la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) quan presidia l'entitat.

Bustos va ser citat a declarar davant del jutge per segona vegada al voltant del cas Mercuri, després d'haver-ho fet durant diverses hores el passat 2 de desembre per la seva presumpta vinculació en una trama de corrupció urbanística i de cobrament de comissions.

El jutge va preguntar a Bustos per aspectes relatius a despeses de representació de la FMC.

Concretament, es tractaria d'una vintena de dinars en els últims dos anys, els imports dels quals oscil·larien entre els 100 i els 200 euros, en els quals van participar diversos comensals, entre ells, la dona de Bustos, Montse Costa, treballadora de la FMC.

Bustos, que va declarar durant uns 45 minuts, es va mostrar "molt sorprès" i va dir que va ser preguntat per temes "molt menors". Va tornar a insistir en la seva inno?cència i va reiterar que no està imputat per cobraments de comissions ni per corrupció urbanística.