sEGONS jAUME Collboni

´Més que mai es percep la imperiosa necessitat de resoldre el protocol de relacions amb el PSOE quan abans´

El portaveu del PSC creu que la votació diferenciada sobre el dret a decidir és un episodi que "justifica" tancar un acord

04.03.2013 | 18:09

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha reconegut aquest dilluns que la votació diferenciada entre PSC i PSOE sobre el dret a decidir al Congrés "justifica" la "necessitat imperiosa" que existeix ara mateix per tancar el protocol de relacions entre les dues formacions. Aquest document, que fa mesos que es negocia, hauria de marcar la pauta d'actuació en casos de discrepància entre socialistes catalans i espanyols. Però tot i manifestar des de les files dels dos partits que aquest protocol s'ha de tancar en breu, encara mai s'ha arribat a un acord. És per això que Collboni ha assegurat que "ara més que mai es pot percebre la imperiosa necessitat de resoldre-ho quan abans millor".

Jaume Collboni ha negat que hi hagi reunions previstes entre els cúpules del PSC i del PSOE per tancar aquesta qüestió. De fet, el portaveu socialista ha assegurat que les trobades es produiran "en les properes setmanes" i sempre "al màxim nivell" orgànic.

Enllaços recomanats: Premis cinema