L'ex tinent coronel de la Guàrdia Civil Antonio Tejero, expulsat del cos després de la seva participació en l'intent colpista del 23F, ha presentat una denúncia a la Fiscalia General de l'Estat contra el president de la Generalitat, Artur Mas, per "provocació, conspiració i proposició per a la sedició".

En una carta publicada pel diari "Melilla Hoy", Tejero explica que el 20 de novembre va presentar la denúncia contra "Arturo Mas", com diu al president català, "per les seves contínues i reiterades pretensions secessionistes d'una part important d'Espanya com és el Principat de Catalunya ". L'extinent coronel lamenta "el silenci permissiu dels poders de l'Estat" perquè "ni el Rei, ni el president del Govern, ni els tribunals de justícia ni l'Exèrcit han pres la menor mesura per acabar amb aquest contuberni format per Arturo Mas i part dels catalans ", que" han estat enverinats "en la seva etapa educativa.

Tejero qualifica de "pecadors" a dirigents de CiU com Mas, Josep Antoni Duran Lleida i Jordi Pujol, a qui castellanitza el nom en la seva missiva al rotatiu melillenc, i afirma que "els que han d'acabar amb aquesta xacra" són el rei, el Govern, la Justícia i la cúpula militar "en el que li toca".

La carta apareix publicada avui tant en les edicions en paper i digital del diari "Melilla Hoy", que el 2006 ja va difondre dues missives de l'ex tinent coronel de la Guàrdia Civil demanant un referèndum nacional sobre l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.