L'acusat d'atracar i assaltar 25 jubilades per diferents carrers de Lleida i robar-los joies que els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada va ser candidat a les eleccions municipals presentant-se pel partit Plataforma per Catalunya (PxC) a Mollerussa.

Així figura a les llistes amb els candidats publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP), on Santiago C. S. anava de número 12 per PxC a la capital del Pla d'Urgell. L'home va quedar en llibertat amb càrrecs dijous passat després de declarar davant del jutge i el cas segueix en fase d'instrucció a l'espera de judici. PxC va treure una regidora a Mollerussa.

Els Mossos d'Esquadra van detenir Santiago C., de 45 anys, dilluns de la setmana passada després d'haver-lo seguit durant mesos. Segons la policia, va començar a fer els primers atracaments al març de 2010. Es feia passar per policia ensenyant una placa falsa a les víctimes i després els robava la cartera o les joies que portaven a sobre. En total li imputen 25 robatoris a dones d'edat avançada i sempre amb el mateix mètode.