Deu persones han quedat ferides lleus aquest dissabte a la tarda en l'esfondrament del fals sostre d'un restaurant a Puigcerdà, segons ha informat el Sistema d'Emergència Mèdiques (SEM). Els fets s'han produït poc després de dos quarts de tres del migdia al restaurant xinès 'Wok', situat al camí Pedragosa del polígon industrial de Sant Marc. En el moment de l'esfondrament hi havia unes 160 persones al local, que han pogut sortir pel seu propi peu, mentre que els deu ferits lleus, alguns amb una crisi d'ansietat, han estat traslladats a l'Hospital de Puigcerdà. Segons el SEM no hi ha cap persona ferida ni cap atrapat sota la runa. La Direcció General de Protecció Civil ha activat la prealerta del Procicat.

Els serveis sanitaris que es troben al lloc, amb dues unitats terrestres i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), han atès 10 persones per ansietat i ferides lleus, que han estat evacuades amb ambulància a l'Hospital de Puigcerdà. Els Bombers de la Generalitat han indicat que les persones que es trobaven a l'interior de l'establiment en el moment dels fets han pogut sortir pel seu propi peu. No obstant, un gos de la Guàrdia Civil rastreja la zona dels desperfectes per garantir que no hi ha atrapats.

Fins al lloc del sinistre s'han desplaçat nou dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat per atendre a les persones afectades i revisar i sanejar la zona afectada per l'ensorrament. A més, també han treballat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Civil, la Policia Local i la Creu Roja.