Els Mossos d'Esquadra van interceptar el passat 31 d'octubre quatre ciutadans de nacionalitat holandesa que transportaven al cotxe un quilo de cocaïna, dos grams d'èxtasi i diversos estris per pesar i mesurar la droga. Els agents van aturar al vehicle quan intentava saltar-se el peatge de la sortida de l'AP-7 a l'altura de Sant Sadurní d'Anoia.

La investigació continua oberta ja que en l'escorcoll es va trobar material electrònic i estris que s'utilitzen habitualment per cometre robatoris amb força. Un dels detinguts, ha ingressat a presó per delicte contra la salut pública mentre que els altres tres han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

La dona que conduïa el vehicle, Romy Sylvia H., de 28 anys, també ha quedat imputada per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit perquè en el moment de la detenció conduïa sense carnet.

L'home que ha ingressat a la presó és Andre Adriaan Louis A., de 44 anys, mentre que els altres detinguts i actualment amb llibertat amb càrrecs són Patrich V., de 32 anys i Rocky Joop W., de 26 anys.