Cap de les divuit prostitutes del club Riviera de Castelldefels que estaven citades a declarar com a testimonis en la causa oberta contra una xarxa de corrupció policial vinculada a prostíbuls va comparèixer ahir al jutjat, segons fonts judicials.

Les prostitutes havien estat proposades com a testimonis per la defensa d'un dels responsables del Riviera imputats en la causa poc després de l'operació policial que el 2009 va permetre desmantellar la suposada xarxa corrupta, cosa que va implicar el tancament cautelar d'aquest macroprostíbul i del club Saratoga.

Als tres anys de l'inici de la investigació, va ser impossible localitzar la majoria de prostitutes i les poques que es van poder citar en els seus domicilis no van acudir a la compareixença.

Amb el testimoni de les dones de companyia, la defensa dels responsables del Riviera, als quals s'imputen delictes relatius a la prostitució i contra els drets dels treballadors, pretenia demostrar que les meretrius no eren explotades pel club, sinó que treballaven pel seu compte i es limitaven a llogar les habitacions del local per als seus treballs sexuals.