Milers de persones de la comunitat protestant es van concentrar ahir a la tarda a la plaça dels Països Catalans de Barcelona per defensar la llibertat religiosa. La concentració va comptar amb el suport del Consell Evangèlic de Catalunya (CEC), la Federació d'Entitats Religioses Evangèliques d'Espanya (Ferede) i més de 240 pastors, pastores i líders evangèlics.

Sota el lema "Per la llibertat religiosa plena" (Per la llibertat religiosa plena), els assistents van corejar càntics religiosos acompanyats d'una actuació musical que van tenir lloc en un escenari muntat per a l'ocasió.

Pau Simarro, responsable dels Serveis Jurídics del Consell Evangèlic de Catalunya (CEC), va explicar que "el Govern català està promovent una reforma de la Llei de Culte que té com a objectiu deixar en mans de l'administració la decisió d'obrir un lloc de culte".

Així mateix, ha subratllat que la comunitat protestant no està en contra de cap govern ni partit i que "cal la llibertat religiosa perquè forma part dels drets humans".