Mentre a l'interior del Parlament, en el seu hemicicle, s'estava aprovant la reforma de l'impost de successions, davant de les seves portes la Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària protestava en contra d'aquest projecte. Des de la plataforma, s'ha fet aquest dimecres una crida a la ciutadania a que es mobilitzi en "contra de la rebaixa fiscal als més rics, a reivindicar un model fiscal més just, a oposar-se a les retallades socials i a defensar un model de societat mon la igualtat, la solidaritat i la sostenibilitat ecològica siguin les principals banderes". La plataforma ha denunciat la pràctica supressió de l'impost per part del Govern.

Junt amb el més d'un centenar de persones que han protestat a les portes del Parlament, s'hi ha apropat el parlamentari del PSC, Jaume Collboni, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, el coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, i el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego.

A les portes del Parlament, els protestants han fet una simulació en la qual unes persones amb caretes d'Artur Mas tiraven pilotes a d'altres que representaven diferents àmbits relacionats amb l'educació, la sanitat, entre d'altres àmbits. En la lectura del manifest de la plataforma, han criticat que amb "les successives retallades la feta en la legislatura anterior i la que es proposa en l'actual es poden deixar d'ingressar anualment uns 800 milions d'euros".