Stella Artois ha anunciat la retirada "limitada i voluntària" de part de les cerveses que venen a Espanya en envasos de cristall verd de 33 centilitres, perquè podrien contenir partícules de vidre. La companyia, que no ha facilitat el nombre concret d'unitats que retirarà del mercat (es va limitar a dir que suposen un 2% del total), ha assegurat que es tracta d'una mesura de precaució per "garantir la seguretat dels seus consumidors".

La decisió es produeix després de la "detecció d'una errada" en l'envàs de vidre -fabricat per un proveïdor de la marca- en ampolles de 33 centilitres que "pot provocar que es trenqui un petit fragment de vidre sortint i pugui caure dins de la cervesa".

"La retirada s'aplica a menys del 2,07 % de les ampolles de vidre de Stella Artois venudes a Espanya anualment, i el nombre d'ampolles potencialment afectades serà fins i tot molt menor que aquesta quantitat", ha insistit la companyia.

També s'han bloquejat les existències en els magatzems dels distribuïdors, majorista i minoristes per evitar que aquest producte arribi als lineals.

La companyia ha facilitat a través del seu web els codis amb els quals els consumidors poden identificar les cerveses que potencialment poden estar afectades.