Unes diminutes criatures marines estan atemorint als banyistes australians. Mengen carn provocant múltiples i petits talls a les pell que provoquen múltiples ferides i un aparatós sagnat.

El cas que ha donat la volta al món és el de Sam Kanizay, un adolescent de 16 anys, que en sortir de donar-se un bany a l'oceà va descobrir que tenia les cames cobertes de sang i múltiples ferides. Aparentment, unes misterioses i diminutes criatures marines van ser les causants d'aquesta hemorràgia, en devorar la carn de les cames del jove. Al principi es va creure que aquests talls havien estat provocats per meduses però de seguida es va descartar aquesta opció en veure la gravetat de les ferides.

Alistair Poore, un expert en invertebrats de la universitat de New South Wales, ha assegurat que les ferides del jove es deuen a un atac massiu d'alguna espècie d'invertebrats, probablement de polls marins; tal com explica en un article al diari The Guardian. Es tractaria d'un cas molt excepcional d'atac a humans, segons l'expert.

El pare del jove va tornar a la platja per recollir una mostra de l'aigua on el seu fill havia estat i es va trobar amb unes bestioles gelatinosos que devoraven la carn.