Has rentat el coixí repetides vegades i segueix conservant el color groguenc? Els coixins solen adquirir un to groguenc per culpa de la suor i la saliva que creen taques molt difícils d'eliminar a la rentadora. A més d'aquestes antiestètiques marques, els coixins són niu d'àcars i microbis que es passegen lliurement per la teva cara i els teus pulmons i que poden afectar a la teva salut.

Al xuclar la suor que desprenem en dormir, el nostre coixí perd el seu característic color blanc i es torna groguenc o grisenc. I aquestes petites taques que apareixen? La culpable és la nostra saliva que vessa quan dormim com un tronc i amb la boca oberta.

Perquè no et compliquis la vida i puguis dormir amb tota tranquil·litat, nosaltres et portem un truc casolà per blanquejar els coixins i deixar-los com nous sense haver de comprar-ne de nous.

Abans de posar-te a fer-ho, comprova l'etiqueta del teu coixí per saber si és apte per als ingredients que es necessiten i per als programes de rentat a l'hora de blanquejar-los i, si o és, no dubtis a provar aquest truc casolà per deixar el teu coixí tan blanc com abans.

Preparem el blanquejador casolà:

€ 12 tasses d'aigua (3 litres)

€ Mitjana tassa de suc de llimona (125 ml)

€ 1 tassa d'aigua oxigenada (250 ml)

Introdueix tots els ingredients en un recipient o galleda i remou-los per integrar-los completament. A continuació preparem una barreja especial a l'hora de ficar a la rentadora el nostre coixí:

€ 1 tassa de detergent per a la roba

€ 1 tassa de detergent biodegradable per a rentaplats

€ 1 tassa del blanquejador casolà

€ Mitjana tassa de bòrax o sal de bor

€ Aigua calenta

Finalment només ens cal retirar-li la funda i introduir el nostre coixí a la rentadora i posar un cicle d'aigua calenta. Es programen dues rentades perquè quedi ben net. Posa't guants i introdueix tots els ingredients que t'hem indicat; ja només has d'esperar a que la màquina faci la seva feina i assecar-los al sol després.

Aquesta mateixa fórmula pots usar-la també per eliminar les taques de suor a les mànigues de les teves camises blanques.