L'Hospital Universitari de Aarhus, Dinamarca, ha trencat les seves pròpies normes per complir l'últim desig d'un pacient. Tot el que volia Carsten Flemming Hansen era fumar-se un cigarret i beure una copa de vi, cosa prohibida a l'hospital però per al que el personal del lloc va fer una excepció.

Carsten havia ingressat només uns dies abans a causa d'una aneurisma d'aorta, però a causa de la seva edat i el seu estat de salut no va poder ser intervingut quirúrgicament pel que els metges només li van poder donar la trista notícia: "Era qüestió d'hores o dies que morís d'una hemorràgia interna ".

Per aquesta raó les infermeres van trencar les normes de l'hospital en un enorme gest d'humanitat. Van portar el llit de Flemming fins al balcó perquè pogués gaudir d'una preciosa posta de sol per donar-li una cigarreta i una copa de vi blanc.

L'hospital va difondre al seu perfil de Facebook una foto del moment, una publicació que ja s'ha fet viral i ha permès que tothom conegui la història de Carsten Flemming Hansen.