Felip Joan Froilán de Todos los Santos segueix acaparant portades. Si l'altre dia ocupava titulars pel seu debut com a torero a una finca de Toledo, avui és protagonista per una baralla en la qual es va veure embolicat a les portes d'una discoteca a Madrid.

Froilán, de 18 anys, és un noi amb molt de caràcter, i així ho va demostrar en l'altercat, ocorregut a la matinada de dijous i del qual va informar al programa de Telecinco 'Sálvame'. "Qué me vas a pegar tú? 'Tócame!", Li diu a l'altre jove. I aquest li respon: "Eres el nieto del rey, no te voy a tocar. Però Tócame ... entonces es defensa propia". "Me estás empujando. Yo no te estoy tocando. Vete con cuidadito! No me toques", li contesta sense acovardir-se el fill de la Infanta Elena.

A Froilán sembla agradar-li la nit madrilenya. De fet, va arribar a treballar en una discoteca durant les seves sessions per a menors quan encara no havia complert la majoria d'edat.

En una altra ocasió es va enfrontar a un jove asiàtic al parc d'atraccions de Madrid, al qual va anomenar "puto chino" després que l'increpés per colar-se en una muntanya russa.