Barry White, Jr., un professor d'anglès de cinquè grau a Charlotte, Carolina del Nord, compta amb una encaixada de mans elaborada, personalitzada per a cadascun dels seus estudiants.

"Ells saben que quan arriben a la porta d'entrada hem de fer la salutació i llavors és el moment de fer-la," va dir a ABC News White sobre les seves entusiastes salutacions. "Sempre estic mentalitzat i després de començar a fer els moviments i els porta emoció i els sacseja una mena d'energia brutal."

"Vaig començar amb un simple encaixada de mans l'any passat amb una estudiant de 4t grau", va explicar el professor. "Sempre m'esperava cada matí abans que entrava a classe. A vegades es ficava en problemes a vegades per arribar tard perquè sempre esperava l'encaixada de mans".

"Aquest any vaig començar a fer una encaixada de mans amb els nens al pati. Va ser només un o dos estudiants i després es va fer contagiós", ha afegit. "Vaig veure quant significava per a ells, així que vaig dir: 'Vinga, fem-ho tots!. "Després van ser tots els meus alumnes", després eren nens d'altres classes.

"L'única manera d'ajudar als nostres estudiants a assolir alts nivells tots els dies és abraçar la necessitat d'unes relacions significatives i profundes", va dir el director Meaghan Loftus. "Encaixada de mans de Barry representen la seva pròpia visió autèntica en la construcció d'aquestes relacions. Quan entro en els meus sales de professors, veig l'impacte d'aquestes relacions sòlides i de confiança. Quan els nens saben que el seu professor cura, estan atents, compromesos i conduït per tenir èxit. Aquesta és la cultura que estem construint a Ashley Park ".