Després de la polèmica sorgida per l'agressió que va ser objecte durant una de les seves bromes al carrer, el youtuber alacantí MrGranBomba, de 20 anys, assegura sentir-se destrossat per les crítiques que ha rebut malgrat ser ell l'agredit, fins al punt que es planteja deixar la seva activitat com youtuber i demana disculpes a qui s'hagi sentit ofès pels vídeos que realitza des dels 16 anys i que li han reportat mig milió de seguidors.

Com estàs?

Molt malament perquè aquesta repercussió contra mi és l'últim que volia que passés. Jo amb les meves bromes l'únic que vull és fer riure a la gent i que passin una bona estona i la gent al carrer que sempre es quedi amb bona sensació, però aquesta vegada ha passat això i no podia fer res.

Per què creus que el teu agressor va reaccionar d'una manera tan irada?

No tinc ni idea. No se si tindria un mal dia. En dir-li 'cara anxova' es va posar tens però això no justifica una agressió i més després de demanar-li perdó diverses vegades. Jo crec que vaig actuar de la millor manera que va ser marxar d'allà i amb por al cos: La denúncia està posada.

T'havia passat mai alguna cosa semblant?

És la primera vegada que em passa una cosa així. Hi ha gent que em contesta de males maneres o em diu que marxi, però quan dic que és de broma, em diuen no passa res. Això m'ha desquadrat totalment. Sempre demano disculpes i demano permís i s'escolta en els vídeos com em donen permís. Alguns em diuen que ja tenen ganes de veure.

Com solen reaccionar les persones objecte de les teves bromes?

Jo tinc tota mena de bromes però al final la gent acaba rient i donant-me la mà i tot de bon rotllo. L'últim que vull és quedar malament amb una persona.

Com és el teu humor?

Són bromes al carrer. Bromes al carrer amb càmera oculta. Hi ha unes gracioses, altres són com experiments socials per veure com reacciona la gent i no em fico amb ningú. Tot és de mentida i són bromes. M'agradaria que es posessin en el meu lloc. Jo sóc una persona normal amb aquest hobby.

És admissible riure o burlar-se dels altres per fer humor?

No és burla, són bromes. Jo em vaig animar a fer aquest vídeo perquè vaig pujar anteriorment una broma igual amb adjectius qualificatius com aquest i el primer va tenir èxit i la gent reaccionava molt bé i de fet, la presa de «cara anxova» és la ultima que feia aquella tarda. Tant de bo no l'hagués fet.

En un altre vídeo sembla que assetgis una noia a la parada de l'autobús i l'has retirat de youtube. Què ha passat?

El vídeo es diu "emprenyant a la gent a les parades de busos" i trec reaccions a les parades. La noia es va prendre molt bé la broma i al final surt com es riu amb mi quan li dic que és una broma amb càmera oculta. Però ho he retirat per les crítiques que he rebut.

Com interpretes la reacció de molta gent que justifica l'agressió contra tu?

No ho sé. Això ha vingut d'un fòrum de cotxes que va fer una campanya contra mi i molta gent ha començat la bola de neu però no passa res. He tingut una fallada en fer aquest vídeo i m'agradaria que em perdonés. Li vaig demanar perdó a l'home moltes vegades també.

Molts no saben que ajudes a ONG i campanyes solidàries ...

He ajudat en una contra la violència de gènere, en el sorteig de l'or de Creu Roja i per Nadal cada any faig un vídeo donant menjar a les persones que estan al carrer per animar la gent a fer el mateix.

I ara, què?

Aquesta tarda vaig a pujar un vídeo parlant d'això i després estic decidit a deixar-ho. L'últim que vull és fer mal a ningú, per això em plantejo molt seriosament deixar els vídeos.