Al carrer i a les xarxes socials no es parla d'una altra cosa. Va haver-hi o no hi va haver "cobra" de David Bisbal a Chenoa durant la gala dels participants de la primera edició d'Operación Triunfo? La cantant il·licitana Verónica Romero, que va participar en el primer any d'aquest mític programa de talents, va estar ahir al Palau Sant Jordi de Barcelona, ??veient els seus dos companys entre bambolines, i "crec que no hi va haver cobra", subratlla.

Entre altres coses, perquè després de les seves experiències televisives, considera que "la tele moltes vegades et juga males passades amb els angles dels plans" i perquè la interpretació de Bisbal i Chenoa de la cançó "Escondidos" va deixar clara, segons ella, la "química "que hi ha entre ells. "Va ser súper bonic", ressenya.

Així comentava la cantant d'Elx, que tants suports va recollir el 2001 de la seva ciutat durant el seu pas per l'Acadèmia, l'anècdota que des d'ahir està revolucionant les xarxes socials i sobre la qual s'ha arribat a pronunciar el membre de Podemos Iñigo Rejón, realitzant paral·lelismes polítics com "Bisbal tractant Chenoa com Rajoy al PSOE".

Però com abans ressenyàvem, al cap i a la fi va ser això, una anècdota d'una intensa nit que, segons indica Verónica Romero a aquest diari, "ens tenia a tots com en una bombolla d'emoció que encara no tinc paraules per definir".