Nedar en qualsevol d'aquestes piscines pot ser de tot menys avorrit. Ja sigui per la seva forma, el seu color, els seus efectes o la seva longitud, submergir-te en aquests llocs serà una experiència única i inoblidable. Aquestes són 10 de les piscines més espectaculars del món

La piscina vermella de The Library

El color vermell d'aquesta piscina situada a l'hotel The Library, a Tailàndia, es deu a la combinació de mosaics de vidre de color vermell sang, taronja i groc, i no a cap tint. Aquests tons contrasten amb clarament amb els colors neutres i blancs de la resta de l'hotel.

La piscina en forma de violí

Els melòmans també poden gaudir de piscines originals i espectaculars. Aquesta piscina en forma de violí creada per Cipriano Landscape Design n'és una prova. El dissenyador es va inspirar en un violí Stradivarius del segle XIX per donar-li aquesta forma tan original. A més, va incorporar llums led sota l'aigua per fer-la encara més impressionant les nits d'estiu.

La piscina vermella de The Library i la piscina en forma de violí de Cipriano Landscape Design

La piscina més gran del món

Aquesta piscina situada a Xile, en el complex vacacional de San Alfonso del Mar, té el rècord de ser la més gran del món. Amb més d'un quilòmetre de longitud i tres metres de profunditat, aquesta espectacular piscina és perfecta fins i tot per navegar amb un veler per ella.

La piscina daurada del Tibet

L'espectacular d'aquesta piscina salta simple vista. El seu color daurat transmet una vibrant energia a qualsevol que se submergeixi en ella. El que molts no saben és que aquesta piscina del luxosos hotel St. Regis Lahasa, al Tibet, va ser construïda amb milers de taulells xapats en or per adquirir aquest peculiar color.

La piscina més gran del món a San Alfonso i la piscina daurada de St. Regis Lahasa.

La piscina de Marina Bay Sands

La seva increïble piscina ha estat el que li ha donat la fama a aquest luxós hotel de Singapur. Aquesta ´piscina infinita´ es troba situada en el terrat del complex Marina Bay Sands, a 55 pisos d'altura. L'aigua es desborda es desborda per les vores de la piscina fins a caure a una plataforma inferior que la retorna a la mateixa, creant un efecte visual d'una piscina que cau al buit.

Les piscines naturals de Pamulakke

A Turquia trobem aquesta impressionant formació natural de pedra blanca calcària. Les terrasses d'aquestes espectaculars piscines naturals contenen aigües termals riques en minerals que molts diuen són curatives.

La piscina de Marina Bay Sands i les piscines naturals de Pamulakke (Getty Images).

Les piscines del Castell Hearst

L'ostentós Castell Hearst va ser construït per encàrrec del magnat William Randolph Hearst, l'home en el qual Orson Wells es va basar per a ´Ciutadà Kane´. Aquest impressionant palau compta amb dues piscines espectaculars en el seu inici van ser privades, però avui obertes al públic. La piscina de Neptú, l'exterior, va ser decorada amb la façana d'un temple romà que Hearst va fer portar des de la capital italiana.

La piscina interior, cridada piscina romana, tampoc es queda enrere. Aquest lloc va ser construït com si d'un antic bany romà es tractés, amb figures decoratives i milers de taulells que formen mosaics d'allò més espectaculars.

La piscina Neptú i la piscina romana del Castell Hearst. Wikimedia

La piscina infinita de l'Hotel Caruso

En el punt més alt de Ravello, Itàlia, es troba l'Hotel Caruso i la seva espectacular piscina infinita. Les seves vores es fonen amb l'horitzó, barrejant-se amb les impressionants vistes del lloc.

La piscina més profunda del món

Aquesta piscina d'ús esportiu es troba a Brussel·les i pot presumir de ser la més profunda del món. La piscina Nemo 33 compta amb 2.500 metres cúbics d'aigua distribuïts en els seus 33 metres de profunditat. Aquesta espectacular piscina està plagada de coves submarines artificials, perfectes para tot amant del submarinisme.

La piscina de l'Hotel Caruso i la Nemo33