La Justícia francesa ha obert avui una investigació per aclarir la mort d'una jove que, segons van informar els mitjans locals, es va llançar a les vies d'un tren de rodalies i va retransmetre en directe el seu suïcidi a través de l'aplicació de Twitter Periscope.

La víctima, de 19 anys d'edat i resident a Egly, al sud de París, havia anunciat hores abans als prop de 1.000 seguidors que estaven connectats que tenia pensat fer alguna cosa en directe i els va fer partícips d'una "decepció amorosa", segons l'emissora "France Info".

En l'última seqüència, que ha estat censurada, va posar fi als seus dies tirant-se a les vies al pas d'un tren de rodalies.

El suïcidi va ser gravat igualment per les càmeres de videovigilància de l'estació de Egly. El mòbil a través del qual va difondre la seva mort va ser recuperat per la policia després que els bombers arribessin al lloc dels fets.

La Fiscalia d'Evry i la brigada de gendarmeria de Egly, segons "France Info", han quedat al capdavant de la investigació oberta sobre aquesta mort, de la qual Twitter ha rebutjat pronunciar-se de moment.