Susan Brown era al port portuguès de Madeira quan es va adonar que el seu creuer salpava rumb a Bristol sense ella. Aquesta jubilada britànica, de 65 anys, va pensar-se que el seu marit anava a bord del vaixell i es va llançar al mar per intentar aconseguir atrapar el creuer.

Després de passar quatre hores nedant per aigües de l'Atlàntic, Brown va ser rescatada en estat greu d'hipotèrmia per un grup de pescadors. Afortunadament, les condicions meteorològiques van jugar a favor de la dona ja que gràcies a la mar calmada i a la llum de la lluna, els crits de la senyora van arribar a oïdes dels mariners, que es trobaven a uns 500 metres de la costa. La bossa de la dona també va ser clau en la història ja que va actuar de salvavides gràcies a l'aire que contenia al seu interior.

Tal com informa el diari 'The Telegraph', la policia no ha rebut encara el permís dels metges de l'hospital de Funchal, on es troba ingressada Susan Brown, per poder interrogar-la, de manera que encara no hi ha una versió oficial de la protagonista.

La dona havia arribat a Madeira aquell mateix dia després d'un viatge pel Carib amb el seu marit i es creu que una discussió de parella podria haver causat la confusió de Susan abans de tirar-se al mar.