"Mai esquieu sols". Aquest és l'avís que va deixar un pare al seu Facebook després que el seu fill patís un accident mentre tots dos esquiaven. El succés, que va ser recollit en un vídeo gravat pel propi pare, mostra com el jove queda atrapat sota un arbre i amb mig cos enterrat sota la neu.

El pare del noi, Winston Goss, va acudir a esquiar amb el seu fill Ethan a Idaho, als Estats Units. En el vídeo es veu com els dos baixen a poc a poc pel vessant d'una muntanya en la qual hi ha nombrosos arbres i després d'això Ethan aconsegueix lliscar en els seus esquís a gran velocitat deixant al pare enrere.

Quan Goss va a buscar al seu fill, escolta els seus crits i s'adona que està atrapat en un forat sota un arbre i amb la neu cobrint-li pràcticament tot el cos. El pare aconsegueix treure mig cos d'Ethan a la superfície i se sent com el noi té dificultats per respirar. Després d'això, Goss mira al seu fill i li diu que se sent molt bé per haver estat aquí en el moment del succés. Finalment el pare dóna la mà al seu fill perquè aquest pugui agafar-se i acaba rescatant.

Winston Goss va decidir compartir a la xarxa social el vídeo del que per a ell va ser l'experiència més aterridora com a pare i per mostrar el perill dels arbres quan es esquia. "El que aneu a veure és una amenaça molt real i hi ha molts que moren cada any" avisa el pare en la publicació que ha estat compartida per gairebé vint mil usuaris.