Les ostres i la xocolata poden ser els afrodisíacs més coneguts però els seus poders estimulants es queden en res si es comparen amb aquest misteriós bolet que creix només a Hawaii.

Aquesta espècie de bolet, que es creu és una variant de dictyophora, té la peculiar capacitat de provocar orgasmes espontanis en les dones que s'acosten a olorar-lo. El fong va ser descobert en 2001 però les investigacions i experiments sobre el mateix segueixen publicant-se.

El científic John Holliday va ser qui va publicar el primer estudi sobre aquesta peculiar espècie. Holliday va dur a terme un experiment en què 16 dones i 20 homes van olorar el fong que, segons diuen, té una olor fètida. Aquesta olor provocar orgasmes espontanis en sis de les dones. Les altres 10, que van olorar menys el bolet, van experimentar un augment de la pressió sanguínia.

Les conclusions de l'estudi van ser que els compostos en les hormones de les espores d'aquest peculiar fong "poden ser similars als neurotransmissors químics alliberats durant les trobades sexuals entre humans".